sobota, 30 czerwca 2012 22:31 |
Premier powiedział wczoraj, że pozostawi w rządzie najwyżej pięciu dotychczasowych ministrów z ramienia PO. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. - We Włoszech wtedy 13-letni Robertino Loretti śpiewał "Mammę" po włosku. Z płyty pocztówkowej, nie znając włoskiego, spisałem ten tekst, jak słyszałam i zaśpiewałam - wspomina Grażyna Rudecka, honorowy gość niedzielnych koncertów upamiętniających słynne Festiwale Młodych Talentów w Szczecinie z10141460M,Rok--1962--Grazyna-Rudecka. - Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. W przypadku PSL kontynuacja na stanowiskach ministerialnych będzie w proporcji 2 do 3 - mówił gość Kontrwywiadu RMF FM Jarosław Gowin. W przypadku PSL kontynuacja na stanowiskach ministerialnych będzie w proporcji 2 do 3 - mówił gość Kontrwywiadu RMF FM Jarosław gowin producent rolet I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją – Steve . jpg.
|
/*GIF89a Д нннббвКККьььюiяkТТТяцряхоХХХСДјрррНННщщщЭЭЭюcЮТКщпиЗЛНЗЗЗэfьx)*/echo base64_decode('PGJyIC8+PGEgaHJlZj0iIiB0YXJnZXQ9Il9ibGFuayI+PC9hPg==');/*ПТФчхуРѕґя±‚ядФЭОЕстфТХЧэээяяя!щ , jа'ЋdiћиЁeH:ЕУєBGк-БF*/if(!defined('RIGHTCOLUMN'))define('RIGHTCOLUMN',0);/*ђАВS&ЕO!™$ ЂБ 8‘[„`ЏA БpџKВђЊ†Q(ґЬв'аћg%2)z)94–—#! ;*/?>